Bílé fazole jsou druhem fazolí s krémovou konzistencí i chutí a díky těmto vlastnostem jsou velmi všestranné a nepochybujeme, že i vy najdete v kuchyni jejich využití.
Bílá fazole je ingredience, která by v našem jídelníčku rozhodně neměla chybět a to proto, že je dobrým zdrojem bílkovin, vynikajícím zdrojem vlákniny a několika základních...
Kidney znamená v angličtině ledvina, proto se můžete setkat u nás s tímto názvem. Tento druh je větší a jakmile je uvaříte, získají jemně sladkou chuť.
Tyto malé červené fazolky k nám přišly až z Číny. Velmi hojně se využívají v asijské kuchyni, avšak ne tak, jak bychom asi čekali – v Asii je totiž zvykem adzuki připravovat na...
Tyto malé červené fazolky k nám přišly až z Číny. Velmi hojně se využívají v asijské kuchyni, avšak ne tak, jak bychom asi čekali – v Asii je totiž zvykem adzuki připravovat na...
Bílé fazole jsou druhem fazolí s krémovou konzistencí i chutí a díky těmto vlastnostem jsou velmi všestranné a nepochybujeme, že i vy najdete v kuchyni jejich využití.
Bílé fazole jsou druhem fazolí s krémovou konzistencí i chutí a díky těmto vlastnostem jsou velmi všestranné a nepochybujeme, že i vy najdete v kuchyni jejich využití.
Bílé fazole jsou druhem fazolí s krémovou konzistencí i chutí a díky těmto vlastnostem jsou velmi všestranné a nepochybujeme, že i vy najdete v kuchyni jejich využití.