Cibulačka s Tempehem

 

Suroviny:

- 40 g tempehu

- 60 g bílé cibule (1 ks)

- 100g pórku (1/2 ks)

- koření: libeček, 1 lžička mletého kmínu, čerstvá šalvěj, sůl a bílý pepř

- 500 ml zeleninového vývaru

- 1 lžička miso pasty

- 5 g česneku (1 stroužek)

- 5 ml olivového oleje

 

Postup:

Na oleji zpěníme do zlatova cibuli, na kolečka nakrájený pórek, utřený česnek a šalvěj. Následně přidáme zeleninový vývar. Polévku dochutíme kořením, popřípadě miso pastou a na talíři podáváme s plátky tempehu. Tempeh můžete krátce ogrilovat na sucho v tousteru nebo na nepřilnavé pánvi.

K polévce podáváme žitný chléb.

 
Cibulačka s Tempehem
 
ZÍSKANÉ CERTIFIKÁTY
 

 
 
KALMA K.S.
Ostravská 256, 739 25 Sviadnov
Zavolejte pro informace:
+420 558 436 181
Napište nám!
kalma@kalma.cz
 
 
proč právě my? Pozitivní vliv na organismus Potraviny pro bezlepkáře Potraviny pro diabetiky Posilování imunity Snižování krevního tlaku
sledujte nás




KALMA.cz     |     2014     |     Developed by NET sign studio