Bezvaječná špaldová vřetena z celozrnné špaldové mouky, která obsahuje obal zrna a klíček.
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny
Špladovou mouku celozrnnou hrubě mletou přidáváme do klasických houskových knedlíků. Jsou pak trochu tmavší, pevnější a déle vás zasytí.
Chlebové mouky jsou tzv. zlatá střední cesta, něco mezi severem a jihem, mezi černou a bílou.
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní, je nutričně bohatší.
Špaldová mouka polohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky, a bublaniny.
Celozrnná špaldová mouka je vhodná na koláče, buchty, perníky, chléb, quiche, pizzy…
Chlebové mouky-je tou nejlepší volbou na pečení chleba
Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.
Celozrnná špaldová krupice - zdravá variace klasické pšeničné krupice.
Nastavení