PROBIO
Kód: P70017
Kód: P910230
Kód: P910203
Pšenice je obilovina bohatá na vlákninu a bílkoviny (z nich především lepek).
Kód: P910170
Sušená třtinová štáva- výborný přírodní zdroj energie při vyčerpání a zátěži nejen pro sportovce.
Kód: P910166
Jemný moučkový cukr není chemicky čištěn ani bělen a dostává se k vám v té nejpřirozenější podobě.
Kód: P910165
Kód: P910131
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.
Kód: P910116
Basmati rýže se perfektě hodí k omáčkám, zeleninovým i masovým pokrmům, dodá zajímavost salátům
Kód: P910108
Špaldové kroupy v kuchyni: osmažené na cibulce jako skvělá příloha k pokrmům, na přípravu špaldot (rizot), na obohacení salátů, do karbenátků, na zapékání, do polévek apod.
Kód: P910096
Pohanka je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu (flavonoid), obsahuje vitaminy skupiny B a minerální látky.
Kód: P910094
Hrách se připravoval na mnoho způsobů - o velikonocích si lidé tradičně pražili pučálku a husté hrachové kaše či zapečený hrách s kroupami v podobě šouletu se na stole...
Kód: P910087
Jáhly jsou šetrně oloupaná zrnka prosa setého. Jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a navíc přirozeně bezlepkové.
Kód: P910068
Kód: P910061
Vločky jsou chutné, rychle zaženou hlad a jdou připravit na stovky různých způsobů. Nejrychlejší je zalít je teplým či studeným mlékem, vodou nebo jogurtem
Kód: P910056
Kód: P910040
Kód: P905042
Kód: P905040
Kód: P77015
Kód: P77011
Kód: P77010
Kód: P77008
Kód: P71022
Kód: P71021
Stránka 4 z 10 -
222 položek celkem