PROBIO
Kód: PRO72007
Kód: PRO910067
ito je především bohatým zdrojem vlákniny, jeho pekařské vlastnosti jsou legendární.
Kód: PRO910098
Kód: PRO910055
Kód: PRO910052
Kód: PRO910178
Kód: PRO910106
Kód: PRO910105
Kód: P910069
Mungo fazole (Vigna radiata) -bohaté na bílkoviny, vlákninu, vitamíny a minerály
Kód: PRO910064
Celozrnnou krupici mějte vždy doma po ruce, je skvělá k přípravě snídaně i k večeře. Její celozrnnost pozvedne krupicovou kaši na plnohodnotné, syté jídlo se spoustou vlákniny a...
Kód: P910082
Pohanková krupice je ideální pro ranní bezlepkovou krupicovou kaši.
Kód: PRO910058
Stejně jako ostatní luštěniny je i červená fazole zdrojem rostlinných bílkovin, je chutným zpestřením vašich salátů, rizot, polévek i hlavních pokrmů.
Kód: PRO910085
Kód: PRO910063
Kód: P12530
Špaldová mouka polohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky, a bublaniny.
Kód: PSMART8431
Pšeničná mouka plohrubá- ideální k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky a bublaniny.
Kód: PSMART13786
připravena velmi šetrně bez použití jakýchkoliv chemických látek.
Kód: P02
Kód: P01
Ječné kroupy využijete jako notorickou zavářku do polévek, osmažené na cibulce jako přílohu k pokrmům, na přípravu rizot, nebo do zeleninových salátů, karbenátků
Kód: P97909
Kód: PRO98220
Kód: P007
Kód: P006
Kód: PRO189
Stránka 8 z 10 -
222 položek celkem