+420 558 436 181 kalma@kalma.cz

Česká rodinná firma s více než třicetiletou tradicí

Ďobáčky v tortille se zeleninou

Suroviny

  • 150 g ďobáčků
  • 2 ks tortill
  • 300 g míchané zeleniny (100 g rajčat, 100 g okurky, 100 g papriky)
  • jogurtovo-česnekový dip: 150 g jogurtu + 1-2 stroužky česneku (dle chuti)
  • sůl, pepř
  • 5 ml olivového oleje

Postup

Nakrájíme zeleninu (dle sezóny a chuti) a zakápneme olivovým olejem. Předehřejeme si gril (troubu) a naplníme tortillu s ďobáčky, následně ugrilujeme. Připravíme si jogurtovo-česnekový dip dle chuti, kdy česnek propasírujeme a zamícháme do jogurtu, okořeníme solí a pepřem, podáme k tortille.

Porce pro 2 osoby

Produkty z tohoto receptu:

Ďobáčky

detail produktu