Česká rodinná firma s více než třicetiletou tradicí

Bulgurové rizoto s Tempehem

Suroviny

  • 120 g bulguru
  • 140 g Tempehu Asia, Lupina nebo uzeného - Nakupte na e-shopu
  • 100 ml rostlinné smetany - Nakupte na e-shopu
  • 60 g mrkve
  • 100 g pórku (1/2 ks)
  • 60 g cibule (1 ks)
  • 150 g cukety
  • 5 ml olivového oleje
  • sladké curry, mořská sůl, mletý bílý pepř

Postup

Bulgur uvaříme do měkka. Zeleninu nakrájíme na tenké proužky, tempeh na kostičky. Na pánvi rozehřejeme olivový olej, přidáme zeleninu a tempeh a řádně promícháme. Až zelenina zesklovatí, přidáme bulgur a koření, promícháme a prohřejeme. Na závěr zalijeme smetanou a krátce provaříme.

 Porce pro 2 osoby

Produkty z tohoto receptu:

Tempeh Asia

detail produktu