Česká rodinná firma s více než třicetiletou tradicí

Rizoto z červené řepy s Tofu kousky

Suroviny

  • 120 g rýže natural
  • 100 g tofu
  • 150 ml zeleninového vývaru
  • 50 g červené cibule (1 ks)
  • 250 g červené řepy (2 ks)
  • 10 g česneku (2 ks stroužků)
  • 5 ml olivového oleje
  • sůl, pepř
  • 25 g parmezánu

Postup

Na olivovém oleji zesklovatíme nakrájenou cibuli, plátky česneku. Následně přidáme rýži a postupně vmícháváme naběračku vývaru do spotřebování. Můžeme přidat i předvařenou vodu. Když bude mít rýže krémovou konzistenci, přidáme nastrouhanou a uvařenou červenou řepu. Na závěr přimícháme tofu, které nakrájíme na kostky. Podáváme posypané parmezánem.

Porce pro 2 osoby